• wigga prieš 19 metų #22381

    eik tu Ierichone
    atsakyk kiek tavo topsport grazina pataikymo i fora atveju ( kai tuo tarpu omnis grazina vos niekingus 50proc )
    ?

  • Ierichon prieš 19 metų #22376

    Na nuejau ir pabuvau 1 val. Topstarte sodu g-veje ir 1 val ju konkurentu sopeno g-vej. Noriu pasidalinti siokiu tokiu rinkos tyrimu: 1moje vietoje per 1 val buvo apie 20vnt statytoju(eileje pastovei 7-8zmones), didziausia statoma suma buvo 10lt. Kaskas ten state, iki ivykio pradzios buvo like 15min, pasitrigo programa?€¦.pasipyle keisksmu lavina ir jis isbego pas konkurentus. tuo tarpu pas konkurentus per 1val buvo 7 statytojai. Didziausia statyta suma buvo 1500lt, maziausia tapetas is 3 ivykiu,state 150lt. Su kiekvienu klientu pasisveikino, I kai kuriuos kreipesi vardu. Dar galiu isvardinti 7 faktus, kurie man,kaip losejui,patiko labiau. Neminesiu,nes pagalvosi jog reklamuoju ,atstovauju, dirbu/dirbau/dirbsiu kaskurioje losimo bendroveje. Ir seip valanda ne tas laiko tarpas is kurio galima daryti isvadas.
    Taigi, tavo visi isakyti teiginiai yra saliski, neobjektyvus, tendencingi.
    Peace green

    1. Apyvarta.
    Siaip tai omnibeto eilinis omnibetizmas, kai Ju atstovas siame forume pareiske. Mes skaiciuojam apyvarta / vienam punktui. Primityviai kalbant kiek pinigu sunes per menesi i ta punkta. Supranti apyvarta ekonomikoje nera skaiciuojama / vienam punktui, o skaiciuojama bendra firmos apyvarta. Tas pats ir su marza, kaip gerai pastebejai. Ko didesne apyvarta, tuo firma gali leisti sau mazesne marza. Lietuvoje si marza yra vienoda, o jei omnibetas duoda 1.80 vietoje 1.75 (Orakulas, Topsportas), tai jau buvo aiskinta, kad jie atima krepsinyje po 50 procentu pataikymo atveju.
    Pagal tavo pasisakyma supratau, kad kietas matematikoje, paskaiciuosi.
    2. Pinigu investicija
    kiekvienas investuota ten kur nori, ka nors traukia 1 mln., o kam reikia ir 5 mln. apyvartos kompanijoje, birzoje.
    3. Klientu skaicius
    Taigi pats minejai, koks Lietuvos zmoniu mentalitetas. Jeigu jie renkasi ka nors (topsport, ar orakulas) po du litus, tai yra ju valia, reiskia jie supranta ko nori. tai yra vartotojas - zmogus ir jis eina ten kur jis nori.
    Kai omnibet orientuojasi i 5-10 procentu klientu, tai yra visai nelogiska. kiekviena normaliai besivystanti firma nori ir noretu uzkariauti didesne dali rinkos; jiems to nereikia, todel jie ir neturi perspektyvos, nepamirsk tokia smulkmena - renkasi vartotojas.
    4. Omnibet orientacija.
    I kokia publika jie orientuojasi?
    Pats sakai, kad tapetuotojai - neina.
    Mastantys ir protingi irgi neina, nes yra tas pats WillHill (gobsuolis), bei yra kruva kitu bendroviu (internetiniu). Ir ten losejas gaus 1.90; tuomet yra galimybe pasiekti ta svajota 54proc. teisinga pataikyma (supratai ka sakau). Omnibete tai padaryti neimanoma.
    5. Bendroviu ivairove. Zinai, yra visokiu bendroviu ir po 1.80 (bet at home + pilnas grazinimas), net geriau nei omnibete, yra ir po 1.85. Bet yra kruva pripazintu pasaulyje bendroviu su vardais, kad ir tas pats Gamenookers, kurie kazkaip sugeba duoti net 1.91; tai tuomet jau pataikyti reikia tik 53.5 procentu ivykiu.

    Dekuj uz idomu posta ir pareiksta nuomone

  • gintazas prieš 19 metų #22365

    Na ash grisiu prie didziausio siais metais topsporto pasisiukslinimo t.y. pries LKL zvaigzdziu dienos.
    Siandien ateinu i topsporta ir skaitau pranesima, TS administracija atsipraso uz neskalndumus ir visus koefcientus, kurie buvo prilyginti 1 ishtaiso i buvusius ir zmones gali atsiimti laimejimus (turbut ishsigando valstybines losimu prieziuros organizacijos ispejimo del licenzijos atemimo)
    Dabar ash galvoju kad jie mus turbut durniukais palaike ir galvojau cia dovana mums padare, bet esme ta kad mes laimejimu nebegalime atsiimti nes:
    1. Laimejimus reikia atsiminti per menesi nuo paskutinio ivykio datos. Ivykis buvo 02-26, tai reiskia kad mums galima atsiimti iki 03-26, bet sis pranesimas ishspausdintas 04-14
    2. Tai gi nuo ivykio prabedo beveik 3 menesiai ir zmones jau senai susirinko tuos pacius pinigus arba jei kombinavo tai dali laimejimo.

    Ishvada: TS mano kad jie padare gera darba del musu, taciau mes vistiek laikysimes juos apgavikais dar labiau po tokiu ju bajeriu

  • mindaugito prieš 19 metų #22364

    >1. omnibetas turi maziausia salyje apyvarta, bandymas idiotiskais konkursais privilioti >statytojus - nevykes ir nepavyko.Kaip irodyma galima pateikti tokia smulkmena, kaip>pinigu apyvarta. Omnibet turi maziausia apyvarta.
    Ar apyvarta siuo atveju parodo kiek buvo statymu ir kiek vidutiniskai Lt stato 1 zaidejas? Jei bendrove pardavinetu birzoje savo akcijas, _gal_ tada tai butu rodiklis pagal kuri rinkciausi kurios bendroves akcijas pirkti:)
    Tipo pas viena apyvarta 5mln ir 2% pelno marza o pas kita 1mln apyvarta ir 15% pelno marza.Tu renkiesi pagal didziausia apyvarta? Pasirinktum investuoti savo pinigus i 5mln apyvarta darancia, o ne i 1 mln apyvarta? Nepyk ir neisizeisk bet norisi pasakyti: /nick lerichon-darzove , /join #didziausias_vaiku_darzelis_lt
    Gerai kad pagal punktu rentabiluma nelygini:)

    Nezinau kiek % tapetu praeina LT bendrovese, UK nevirsyja 15%. So darykime prielaida kad punkte per diena 2000 loseju state po 2 lt, o kitam 20 loseju state po 199lt ( 4000lt ir 3980lt,taip lerichon,apyvarta mazesne 0,5%:))))) 1700 nepraejusiu tapetu *2lt = 3400lt ir 17 *199lt = 3383lt( vaje, pelnas didesnis 0.5%! visi aplink darzoves ir kaimieciai tik mes cia esam kieciausi,geriausiai ismanom bizny?€¦.davai pazvengiam ir pasityciojam is kitu. Juk 2litininku daugiau, galima su jeis nesiskaityti, na jei ims ir sumazes tapetuotoju10%, tai ju vieta greitai uzims "easy money" istroskusiu tapetininku, ne beda. + dar juk galima pataupyti ant personalo).
    Galvok keleta zingsniu I prieki. Ka lengviau islaikyti/pritraukti 20 ar 2000 klientu? Kas sunaudotu maziau resursu siuo atveju? kas butu efektyviau? kas butu lankstesnis ir sugebetu prisitaikyti prie pasikeitusios situacijos? Lerichon, jei darytum losimo bizny, kury asmeniskai modeli pasirinktum: 1. 15% klientu nesanciu 85%pelno ir 85%klientu nesanciu 15%pelno(imam mano mineta pvz 20vnt*199lt) ar 2. 100%klientu nesanciu 100% (2000vnt*2lt).Kaip galvoji,kurio modelio,atejus stenley i lt, grynasis pelningumas, vidutinio turto pelningumas, bendro likvidumo rodiklis,IRR rezultatai bus geresni(prognozuokime kokius 3-4m.)?
    Gal bus ne i tema, bet noreciau suzinoti jusu asmenine nuomone,jei turetum galimybe daryti bizny, ka pasirinktum is 3 variantu:
    1.didmenine prekyba, 5 zmoniu kolektyvas, pelno marza 2-4%, turi skirti darbui 8 val
    2. mazmena, kavine:) kadangi senai bebuvau lietuviskoje, speju kad vis dar yra 100-300 % antkainis. 50zmoniu kelktyvas, dirbi 14val.
    3.Internetinis projektas. 5000 pastoviu useriu, moka po 5lt kas men, 2 zmones dirba, skiri visam darbui 30min per diena.

    >2. Kaip teisingai patebejai yra bendroviu, kurios yra orientuotos i tapetuotojus. Smulkus >losejai ateinantys i statantys ilga traukini is 20 ivykiu ir nieko nuolat - nelaimiantys. >Omnibet orientuojasi dar i kvailesne publika.
    >Nuolatinis kopijavimas is uzsienio ir daugiau nieko, jie is esmes uzsimineja >"perpardavinejimu. Nei vienas normalus zmogus neims omnibete jokio ivykio, isskyrus >klaidos, nes velniam to reikia. Yra pvz. WillHill duodantis totalams ir foroms po 1.90 i >abi puses. Velniop reikalingas omnibetas nuolat nurasantis kofus ir siulydamas po >1.8?Zymiai paprasciau yra nuvykti i Vilniaus Banka, sumoketi 20 Lt, gauti per 2-3 >savaites Visa Virtuon ir pamirsti omnibeta visiems laikams.

    Gal geriau nesnekame apie loseju mentaliteta ir psichologija, ypac lietuviu ir lenku. Didzioji dalis nori gauti laimejima jau sekancia diena (pastacius 2 lt ir pasirinkus 10-20picku). Statineti po keleta svaru ir sekmes atveju menesio gale pasiimti visa laimejima - ne visiem lietuviam tinkantis variantas. Reikia greiciau ir kiek galima daugiau. Yra tokie juokai tarp prekybininku ir losimu organizatoriu: yra tik 2 tautos europoje,kuriu zmones ateje nusipirkti pieno ir duonos i parduotuve gali nuspirkti tuo paciu ir televizoriu ar koky kt. buitini prietaisa. Yra 2 tautos, kurios mieliau pasirenka 85% rizika ir 85% "+" sekanciai dienai, nei 20% rizika ir 20% pelna savaites begyje.
    Tau kliuna kad kopijuojami kofai ir totalai, ir be to dar jie yra mazinami? Brolau, pasispecializuok tada ant overiu (planavau det ant over ofsorkej, ziuriu tavo nemegstamoje bendroveje mazesnis totalas ant 3, taigi overi?€™s dar geriau praeina!norisi tik paploti, ypac po to kai suzinai jog butum pataikes I fora ofsorkej ir butu sugrazine statyta suma). Na taip?€¦. overiu statistiskai(didziojoje dalyje sporto saku) praeina reciau nei underiu.
    Taipogi kliuna mazesnis nei 1.9 kofas?€¦?€¦(atsiverciau internetini puslapy ir daugelyje atveju randu 1.86-1.85). Statant 100lt ant ivykio, prarandi 4-5 lt, o topstarte analogiskai 15lt. Kiek per men skiri lazyboms litu? Iki1K ar virs 1K?

    >3. Praejo pakankamai daug laiko, jeigu omnibetas butu kam nors reikalingas, tai tuomet >ten eitu zmones, dabar jie - niekam nereikalingi, isskyrus balvona - Chignixa, tokia yra >padetis. Topsport - 1 vieta, Orakulas - 2 vieta, tai pinigu apyvarta ir vartotoju - >pasirinkimas.

    Na nuejau ir pabuvau 1 val. Topstarte sodu g-veje ir 1 val ju konkurentu sopeno g-vej. Noriu pasidalinti siokiu tokiu rinkos tyrimu: 1moje vietoje per 1 val buvo apie 20vnt statytoju(eileje pastovei 7-8zmones), didziausia statoma suma buvo 10lt. Kaskas ten state, iki ivykio pradzios buvo like 15min, pasitrigo programa?€¦.pasipyle keisksmu lavina ir jis isbego pas konkurentus. tuo tarpu pas konkurentus per 1val buvo 7 statytojai. Didziausia statyta suma buvo 1500lt, maziausia tapetas is 3 ivykiu,state 150lt. Su kiekvienu klientu pasisveikino, I kai kuriuos kreipesi vardu. Dar galiu isvardinti 7 faktus, kurie man,kaip losejui,patiko labiau. Neminesiu,nes pagalvosi jog reklamuoju ,atstovauju, dirbu/dirbau/dirbsiu kaskurioje losimo bendroveje. Ir seip valanda ne tas laiko tarpas is kurio galima daryti isvadas.
    Taigi, tavo visi isakyti teiginiai yra saliski, neobjektyvus, tendencingi.
    Peace green

  • Rimo prieš 19 metų #22304

    O man visai patinka LLOA darbo veikla. Prisipazinsiu, maniau,kad del Zvaigzdziu Dienos underiu ir kt. bus viskas nutyletaDel itakingo didziausio Lietuvoje TS pazinciu ir pinigu, zinoma.
    O ateisianti Stanleybet tik sumazins kitu bendroviu klaidas ir padidins stafkes. Losejam naujos bendroves tik nauda.

  • Inkus prieš 19 metų #22291

    Nei vienas normalus zmogus neims omnibete jokio ivykio, isskyrus klaidos, nes velniam to reikia. Yra pvz. WillHill duodantis totalams ir foroms po 1.90 i abi puses. Velniop reikalingas omnibetas nuolat nurasantis kofus ir siulydamas po 1.8?
    Zymiai paprasciau yra nuvykti i Vilniaus Banka, sumoketi 20 Lt, gauti per 2-3 savaites Visa Virtuon ir pamirsti omnibeta visiems laikams.
    3. Praejo pakankamai daug laiko, jeigu omnibetas butu kam nors reikalingas, tai tuomet ten eitu zmones, dabar jie - niekam nereikalingi, isskyrus balvona - Chignixa, tokia yra padetis. Topsport - 1 vieta, Orakulas - 2 vieta, tai pinigu apyvarta ir vartotoju - pasirinkimas.

    Velniop reikalingi lazybu megejui Topsport ar Orakulas, siulydami totalams ir foroms po 1.75 i abi puses ir negrazinantys bent puses pinigu pataikymo i fora ar totala atveju, jei yra Omnibetas kuris ne tik 1.8 duoda totalams ir 1.85 foroms, bet ir pataikymo i totala ar fora atveju grazina puse statytu pinigu???
    Jei jau priespastatai WillHill'a Lietuvos bendrovems, tai turetum bent jau pamineti, kad butent Omnibetas savo koeficientais yra artimiausias jai, o Tosportas su Orakulu jo uzpakaly (supraskit netiesiogiai... )
    Tai kad Topsportas pirmauja pagal apyvarta, reiskia ne pasiulos "geruma", o ju vadovu gera supratima apie bizni. Labai gaila, bet Omnibet veiklos pletimo strategija ryskiai atsilieka...

  • KriKun prieš 19 metų #22282

    jie - niekam nereikalingi, isskyrus balvona - Chignixa

    Ir manes

  • draska prieš 19 metų #22280

    ierishon.,atsargiau su issireiskimais,balvonas (ir eurobasketo forumu) mano draugas;)))

  • Ierichon prieš 19 metų #22279

    Tu paskaityk antra punkta, ar Tu skaityt nemoki?
    Jiegu iskirpciau pirma dali laisko, apie stalus, sakytum, kad neviska cituoju.

    Kadangi pas mane/ar pas jus nesuderintos koduotes, nesugebejau perskaityti jusu kringeliu, tuo labiau 2 punkto. Todel remiausi ne elektroniniu laisku, o pasitarimo protokolu.
    Darbo grupes isvados yra rekomendacinio pobudzio. Juk reikia parodyti kad neveltui mokate:) Galiu paprognozuoti: 10/10 cia: 2005 02 25 Stanleybet Lietuva gavo licenzija organizuoti lazybas. Kadangi UK jie prilygina 1, tai manau kad cia bus tas pac. Atsakomieji musu lazybu bendroviu veiksmai bus tokie pat. pamazins Omnis savo marza, pasispaus ir viskas (kazin del ko tada losi?), bus vietoj 05;0,8;0,9 prilyginta 1 (galesit ir turesit galvot kad komisija atliko savo darba:). Konkurencija,rinka viska sutvarkys, o ne komisija:)

    O jus miegokite toliau ant lauru ir saugokite tokius titulus kaip "daugiausia punktu LT", "daugiausia tapetuotoju 2litininku". Kiek ten pas jus sumazejo % statanciu daugiau nei 1000lt?
    Vieni susijungs, kiti praples bingo tinkla (Orakulas jau gali steigti bingo lazybu punkta  Taikos pr.101 Klaipedoje, Kalvarijug.105/Apkasu g.1 Vilniuje). Mano kuklia nuomone, losejus greitu metu pamalonins live betting kavines (tipo kaip forum palace, ringo baras, los patrankos su live varzybu transliacijomis, + prie kiekvieno staliuko esanciu kompu ir inetu ir aisku live bet). Jeigu esi lankesis UK, turejai pastebeti tokiu. Pagal statistika lankytojai praleidzia virs 10val ten. Spek kam minusas kai gaudai sakutes? Spek kam skaudziausia atsiliepia klaidos? Nemanau kad ten lankysis jusu 2litininkai. Jus pasirinkote viena rinkos segmenta, kiti kita. Pelno nuostolio ataskaita ir balansas uz ataskaitinius metus sudaromas 12men pabaigoje.
    O jus ir toliau ieskokite kas rasys skundus konkurentu adresu (kazin kas butu jei isaisketu kad gautas atlygis uz skundo parasyma), laikykites "daugiausia punktu marijos zemeje", "didziausias 2litininku-tapetuotoju skaicius" titilu ir gerbkite kitus rinkos dalyvius. Elgis taip, kaip noretum kas su tavim elgtusi.

    p.s. neatstovauju, nedirbu ir neturiu jokiu sasaju su lazybu bendrovem.

    Daug tiesos tokiame pasisakyme.
    Todel paildomai keleta smuklmenu.

    Omnibetas yra vienintele kontora Lietuvoje neturinti jokios perspektyvos, todel ji greitai isnyks.

    1. omnibetas turi maziausia salyje apyvarta, bandymas idiotiskais konkursais privilioti statytojus - nevykes ir nepavyko.
    Kaip irodyma galima pateikti tokia smulkmena, kaip pinigu apyvarta. Omnibet turi maziausia apyvarta.
    2. Kaip teisingai patebejai yra bendroviu, kurios yra orientuotos i tapetuotojus. Smulkus losejai ateinantys i statantys ilga traukini is 20 ivykiu ir nieko nuolat - nelaimiantys. Omnibet orientuojasi dar i kvailesne publika.
    Nuolatinis kopijavimas is uzsienio ir daugiau nieko, jie is esmes uzsimineja "perpardavinejimu. Nei vienas normalus zmogus neims omnibete jokio ivykio, isskyrus klaidos, nes velniam to reikia. Yra pvz. WillHill duodantis totalams ir foroms po 1.90 i abi puses. Velniop reikalingas omnibetas nuolat nurasantis kofus ir siulydamas po 1.8?
    Zymiai paprasciau yra nuvykti i Vilniaus Banka, sumoketi 20 Lt, gauti per 2-3 savaites Visa Virtuon ir pamirsti omnibeta visiems laikams.
    3. Praejo pakankamai daug laiko, jeigu omnibetas butu kam nors reikalingas, tai tuomet ten eitu zmones, dabar jie - niekam nereikalingi, isskyrus balvona - Chignixa, tokia yra padetis. Topsport - 1 vieta, Orakulas - 2 vieta, tai pinigu apyvarta ir vartotoju - pasirinkimas.

  • mindaugito prieš 19 metų #21325

    Tu paskaityk antra punkta, ar Tu skaityt nemoki?
    Jiegu iskirpciau pirma dali laisko, apie stalus, sakytum, kad neviska cituoju.

    Kadangi pas mane/ar pas jus nesuderintos koduotes, nesugebejau perskaityti jusu kringeliu, tuo labiau 2 punkto. Todel remiausi ne elektroniniu laisku, o pasitarimo protokolu.
    Darbo grupes isvados yra rekomendacinio pobudzio. Juk reikia parodyti kad neveltui mokate:) Galiu paprognozuoti: 10/10 cia: 2005 02 25 Stanleybet Lietuva gavo licenzija organizuoti lazybas. Kadangi UK jie prilygina 1, tai manau kad cia bus tas pac. Atsakomieji musu lazybu bendroviu veiksmai bus tokie pat. pamazins Omnis savo marza, pasispaus ir viskas (kazin del ko tada losi?), bus vietoj 05;0,8;0,9 prilyginta 1 (galesit ir turesit galvot kad komisija atliko savo darba:). Konkurencija,rinka viska sutvarkys, o ne komisija:)

    O jus miegokite toliau ant lauru ir saugokite tokius titulus kaip "daugiausia punktu LT", "daugiausia tapetuotoju 2litininku". Kiek ten pas jus sumazejo % statanciu daugiau nei 1000lt?
    Vieni susijungs, kiti praples bingo tinkla (Orakulas jau gali steigti bingo lazybų punktu  Taikos pr.101 Klaipedoje, Kalvarijųg.105/Apkasų g.1 Vilniuje). Mano kuklia nuomone, losejus greitu metu pamalonins live betting kavines (tipo kaip forum palace, ringo baras, los patrankos su live varzybu transliacijomis, + prie kiekvieno staliuko esanciu kompu ir inetu ir aisku live bet). Jeigu esi lankesis UK, turejai pastebeti tokiu. Pagal statistika lankytojai praleidzia virs 10val ten. Spek kam minusas kai gaudai sakutes? Spek kam skaudziausia atsiliepia klaidos? Nemanau kad ten lankysis jusu 2litininkai. Jus pasirinkote viena rinkos segmenta, kiti kita. Pelno nuostolio ataskaita ir balansas uz ataskaitinius metus sudaromas 12men pabaigoje.
    O jus ir toliau ieskokite kas rasys skundus konkurentu adresu (kazin kas butu jei isaisketu kad gautas atlygis uz skundo parasyma), laikykites "daugiausia punktu marijos zemeje", "didziausias 2litininku-tapetuotoju skaicius" titilu ir gerbkite kitus rinkos dalyvius. Elgis taip, kaip noretum kas su tavim elgtusi.

    p.s. neatstovauju, nedirbu ir neturiu jokiu sasaju su lazybu bendrovem.

  • Ierichon prieš 19 metų #20846

    As geriau zinau kokius klausimus dabar sprendzia Edmundas.
    Ir apskritasi eik dirbt i omnibeta, jei dar ten nedirbi.

  • Ierichon prieš 19 metų #20800

    2.Sudaryti darbo grupж iр Prieюiыros komisijos nario Edmundo Tiesnesio (grupлs vadovas), vyriausiojo teisininko Roberto Kvietkovskio, Loрimш organizavimo prieюiыros skyriaus vedлjo Audriaus Surgлlo bei Loрimш organizavimo prieюiыros skyriaus specialistлs Sandros Vitkeviиiыtлs ir jai pavesti iki р.m. birюelio 31d. parengti pavyzdinб laюybш organizavimo reglamentа, esmines laюybш organizavimo reglamento nuostatas suderinant su laюybas organizuojanиiomis bendrovлmis....

  • Ierichon prieš 19 metų #20797

    1.Pakeisti Reikalavimus loрimш бrenginiams bei loрimш stalams, patvirtintus Valstybinлs loрimш prieюiыros komisijos 2002m. rugpjыиio 30d. nutarimu Nr. N-39 "Dлl Valstybinлs loрimш prieюiыros komisijos 2001m. spalio 5d. nutarimo Nr. 9 "Dлl reikalavimш loрimш automatams ir kitiems loрimш бrenginiams patvirtinimo" pakeitimo".

    PAKEISTI REIKALAVIMUS LOsIMa??? iRENGINIAMS BEI LOsIMa??? STALAMS!!!!!!!!!!

    Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos azartinių losimų istatymo (zin., 2001, Nr. 43-1495; 2002, Nr. 72-3010; 2003, Nr. 116-5249) 16 straipsnio 4 dalimi, 29 straipsnio 7 punktu, Valstybines losimų prieziuros komisijos nuostatų, patvirtintų Lietuvos Respublikos Vyriausybes 2001m. birzelio 19d. nutarimu Nr. 739 (zin., 2001, Nr. 53-1875; 2004, Nr. 128-4602), 6.7 punktu, Valstybine losimų prieziuros komisija n u t a r i a:

    1. Pakeisti Reikalavimus losimų irenginiams bei losimų stalams, patvirtintus Valstybines losimų prieziuros komisijos 2002m. rugpjuuŲio 30d. nutarimu Nr. N-39 "Del Valstybines losimų prieziuros komisijos 2001m. spalio 5d. nutarimo Nr. 9 "Del reikalavimų losimų automatams ir kitiems losimų irenginiams patvirtinimo" pakeitimo" (zin., 2002, Nr.86-3739; 2002, Nr.125-5710; 2003, Nr.79-3635, Nr.110-4928; 2004, Nr.38-1269, Nr.184-6835):

    1.1. Papildyti 2.21, 2.22 ir 2.23 punktais ir juos isdestyti taip:
    "2.21. Pusiausvirumas - disko savybe islaikyti ramybes busenu  sustabdzius ji bet kurioje padetyje.
    2.22. Radialinis musimas - disko isorinio pavirsiaus didziausio ir maziausio atstumų nuo sukimosi asies skirtumas.
    2.23. Asinis musimas - disko plokstumos didziausio ir maziausio atstumų nuo plokstumos, statmenos sukimosi asiai, skirtumas."
    1.2. Isdestyti 46 punktu  taip:
    "46. Ruletu¦ turi sudaryti ruletes stalas ir ruletes ratas. Rulete gali buti su horizontaliu ar vertikaliu ratu."
    1.3. Isdestyti 47 punktu  taip:
    "47. Reikalavimai ruletei su horizontaliu ratu:
    47.1. Ruletes ratu  turi sudaryti surenkamas cilindras, kurio viduje yra pasukamas diskas ant vertikalios asies.
    47.2. Diskas turi buti padalytas i skyrius, atskirtus vienodų matmenų skirtukais. Tarpai tarp gretimų skirtukų turi buti lygus. Kiekvienas skyrius turi buti pazymetas atskiru nesikartojanuŲiu skaiuŲiumi. Diskas, skyrių skirtukai bei ruletes rutuliukas turi buti pagaminti is medziagos, atsparios magnetinio lauko poveikiui.
    47.3. Ruletes stalo horizontalumas, ruletes rato disko plokstumas jam besisukant, pusiausvirumas, asinio ir radialinio musimo dydis, ruletes rutuliuko forma, mases centravimas jame bei skirtukų forma turi uztikrinti, kad losimo rezultatas butų atsitiktinis, aiskiai matomas ir nedviprasmiskas."
    1.4. Isdestyti 48 punktu  taip:
    "48. Reikalavimai ruletei su vertikaliu ratu (Laimes ratui):
    48.1. Ruletes ratu  turi sudaryti stovas ir vertikalus diskas, pasukamas ant horizontalios asies.
    48.2. Diskas turi buti padalytas i skyrius, atskirtus vienodų matmenų skirtukais. Tarpai tarp gretimų skirtukų turi buti lygus. Kiekvienas skyrius turi buti pazymetas skaiuŲiumi ir/arba simboliu. Ruletes diskas, skyrių skirtukai bei ruletes rutuliukai ir/arba zymekliai turi buti pagaminti is medziagos, atsparios magnetinio lauko poveikiui.
    48.3. Disko vertikalumas, pusiausvirumas, asinio ir radialinio musimo dydis, zymeklio bei skirtukų forma ir itvirtinimas, rutuliukų forma ir mases centravimas juose turi uztikrinti, kad losimo rezultatas butų atsitiktinis, aiskiai matomas ir nedviprasmiskas."
    2. si nutarimu  paskelbti leidinyje "Valstybes zinios".










    Komisijos pirmininkas a??†eslovas Kazimieras Blazys




    >Na dabar galim a pridurti, kad Omnibeto reglamento punktas 28.1 yra nukreiptas >pries losejus, tai yra losejai yra neapsaugoti nuo tokiu savavalisku bendroves >veiksmu. Reikia tiketis, kad padetis pasikeis.

    Tau viskas ok su sveikata? prie ko vat sitas tavo? Yra instituciju,kurios aiskina teises aktus jei nesupranti. Cia sneka apie kazino,ruletes ir pan., o tu viska isvartai i losimo bendrove.

    peace green:)

    Tu paskaityk antra punkta, ar Tu skaityt nemoki?
    Jiegu iskirpciau pirma dali laisko, apie stalus, sakytum, kad neviska cituoju.

  • mindaugito prieš 19 metų #20793

    o ka daryt tiem kurie jau atsieme pastatytus pinigus????? as tai dar turiu savo bilieteli, bet pvz draugelis buvo padejes 1000lt, as jam sakiau palaukt, bet jam reikejo pinigu ir pasieme.......

    Lazybų kortele - dokumentas su unikaliu identifikavimo numeriu ir bruksniniu kodu, kuriame yra nurodytas kortelu¦ isdavu¦s lazybų punktas, losejo statoma suma, lazybų koeficientas uz ivykio baigti, mokestis uz dalyvavimu  lazybose (jei jis yra nustatytas), numatomas laimejimas, lazybų korteles isdavimo data ir valanda.

    Jeigu turi cekiuka apie ismoketa laimejima - yra sansu. Yra fiskaliniai cekiai bendroveje.

  • siaubas-baubas prieš 19 metų #20789

    o ka daryt tiem kurie jau atsieme pastatytus pinigus????? as tai dar turiu savo bilieteli, bet pvz draugelis buvo padejes 1000lt, as jam sakiau palaukt, bet jam reikejo pinigu ir pasieme.......

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti