• Anonimas prieš 18 metų #58342

    Visiskai sutinku su tavim stringeriz del Antano ir Zal vadovybes! Rytas siemet igavo nemazai patirties eurolygoje ir ko galima tiketis parodys artimiausios Zal-LR rungtynes.

  • Lycas prieš 18 metų #58341

    uzpiso skaityt bet beweik teisingai parasei

  • stingeriz^ prieš 18 metų #58337

    Galiausiai pabaigaj pasakysiu toky pawyzdeli kodel zalgiriukas uzpernaj laimejo serija 4:0 nes rubineja wisi sudejo rankas ir sabas pasake kad turim lajmeti sausaj kitajp algu NEGAUSYT, del pernaj nzn bet manyciau tajp isejo ne del zalgirio o del ryto nenusiteikimo. Siemet......, mane apniko bloga nuojauta ,tikiuosi ji nepasitwirtins

  • Strazdelis prieš 18 metų #58336

    Blaine as tik sakau kad treneris cia nera kalciausias. zaidejai kaltesni del pralaimejimo. treneris vietoj ju i kase neimes. jei niekas nezaidzia tai ka gali padaryt treneris?o siet ana sezona su situ tai nesamone, kai tik du zaidejai telike is starto penketo

  • Lycas prieš 18 metų #58332

    reiku talentingu lietuvos zaideju i zalgiri vietoj negru ,
    o traneris isviso nekaltas , tiesiog priesininkai wisi kowojo is sirdies ko nerode negrai lietuviu klubui

  • Anonimas prieš 18 metų #58326

    Tai anot taves jei Unicaja,ar PAN viska pralose tai ir Zalgiris turi viska prashikt? Tai jai taip manai tai reiskia net nesvajoji kad Zal kada patektu i final four! Idomus pas tave mastymas siuo klausimu...

  • Strazdelis prieš 18 metų #58323

    panathinaikos prakiso tris rungtynes. unicaja isvis jau nebepateko. ka anie treneriai irgi blogi??reiskia jei rytas nesukurs stebuklo tai ir jis ne treneris o lama anot taves?

  • Anonimas prieš 18 metų #58319

    Galime prisiminti praejusi sezona Zalgirio pasirodyma Top 16,iskaitant ir si, tai jau kazka ir pasako apie Sireika bei jo sugebejimus valdyti sia komanda...

  • regimantaspa prieš 18 metų #58298

    nevarykit,ant Tanokos,paskui dar supyks,ir neberepuos ...DEMESIO,K.ANDERSONAS IR P.FREEMENAS IESKO ASMENU KURIE PRISIKO TANOKOS SPORTINIUS BATELIUS ...

  • riesutelis prieš 18 metų #58198

    Beardas nesieke pergales vakar. freemanas sedes, andersonas ))
    Mano valia butu lostu vien lietuviai. Jei iskniso kalnieti, matyt, yra panasiu zaideju dar, bet trunyja zemesneje lygoje. Jaunimas pasaulio cempionai, tai juos ir statyt i klubus stipriausius Lietuvos. Yra ir lietuviu zemo lygio, pvz, Ciukinas ka veikia Lryte??? ka veikia Dilys zalgiryje??? Maciulio gynyba prasta, daro daug prazangu neprotingu, yra kur tobulet. Jankunas protingas zaidejas, nebudamas fiziskai galingas, gerai losia palygint.
    mana nuomone Dilys, Ciukinas, Andriuskevicius niekad nebus geri krepsininkai, paprasciausiai neturi mastymo, ner kovotojo charakterio, kas labai sporte svarbu...

  • dzUnans prieš 18 metų #58197

    tai kad Ayusso lyg ir pats norejo iseit, jo netenkino situacija, o ne komandai jis nepatiko.
    del legioneiriu pirkimo. kada tam sireikai rupintis ju pirkimu? vasara ir dar dali rudens praleidzia treniruociu stovyklose, dalyvauja ivairiuose turnyruose su rinktine, kada tais pirkimais rupintis? uztat ir lieka imti tik liausius, tokius, kuriuos imtu atletas, bet pinigu tiek neturi.
    istikruju antanas issikvepe, treti metai? be poilsio, nuo komandos prie rinktines ir atvirksciai, tie patys veidei, tie patys zaidejai, ir atsibosta, ir pavargsti, kas yra rutina patys zinot.
    negru motyvacija...kas mate interviu su keniu sia savaite? mazdaug:"...pofik ar mes cia laimesim ar pralosim, nesvarbu, svarbu gerai zaisti, atrasti komandini zaidima.." kokio cia dar zaidimo ieskoti??? jie paprasciausiai nesupranta kokia svarba mums(lietuviams,galu gale europieciams) turi kiekvienos rungtynes, jankiai padeje ant pergaliu(nba) svarbiausia statai, svarbiausia show. jaska per interviu neseniai tai patvirtino.

  • sisko prieš 18 metų #58170

    Cota taigi padejes morka  buvo ant visu zaideju, klaida butu laikyt toki komandoj ir po atleidimo pirkt Andersona . Ayusso situacija kiek kitokia. Jis bent demonstravo nora  zaist, taCiau rezultatai nebuvo patys geriausi, o ir zaide jis ne uz skatikus. Be abejo jis butu pravertes komandai.

    Toks zaidejas kaip Ayuso tikrai butu dar labai pravertes zalgirio zaidimui, ir puolimo ivairovei su zalgirio aukstaugiais. Vakar zaliu snaiperiai atrode varganai, tokiu atveju Ayuso, pats galintis susikurti progas metimams butu itin naudingas ir pavojingas varzovams.

  • Gandrius prieš 18 metų #58167

    pritariu tau, ypac delatleistu zaideju.

    Cota taigi padejes morka  buvo ant visu zaideju, klaida butu laikyt toki komandoj ir po atleidimo pirkt Andersona . Ayusso situacija kiek kitokia. Jis bent demonstravo nora  zaist, taCiau rezultatai nebuvo patys geriausi, o ir zaide jis ne uz skatikus. Be abejo jis butu pravertes komandai.

  • Gandrius prieš 18 metų #58166

    Ne Sireika kaltas, t.y. ne Sireika kalCiausias. Su tokiais zaidejais ir penki Messinos, Spahijos ar dar kas nieko geresnio nesukurtu. Kalti komandos vadovai ir zaideju pirkimo politika. Pasirasom 3 metu sutarti su Beardu, perkam Cota maise, butinai pratesiam sustarti su GineviCium, kuris daznai valdo (beje, ir vakar). Ir dar pulkas jaunimelio. "Isaugs kazkada, bus rimta paspirtis komandai". Dyliams ir Kieliams reikia duot pabelst zemesniam lygy. Jei isvis kada nors is ju kas nors isaugs.

    Zalgiry dabar vienintelis Kalnietis gali prasiverzt gerai vienas pries viena  (pries normalia  EUROLYGOS klases zaideju gynyba , o ne BBL). O kitiems patiems sunku susidaryt progas metimui. Todel reikia zaist komandini krepsini. O toki krepsini normalus treneriai-priesininkai anksCiau ar veliau perpranta. Tada prireikia individualiai stipriu zaideju. Bet tokiu Zalgiris neturi. Isskyrus, kaip sakiau, Kalnieti Ir LavrinoviCiu. Beje Darjusas po sezono jau kels sparnus. Tada gali buti isvis kapec.

    Dar Andersonas. Padejes ant visko. idomu, kas suma ste pirkt puse metu ar metus nezaidusi zaideja ? Butu mano valia, tai butu jau laisvas. Beje, as, kaip ir Jovaisa, visada pasiruoses. Jei Zalgiriui reikia perspektyvaus komandos nario visokiems ten valdymo reikalams, siulau save. Rimtai.

    Kodel Zalgiris negali nusipirkt tokiu legionieriu kaip Cibona? Ar kokio Spencer Nelson? Pries sezona  klubo akiratyje buna daug zaideju, taCiau pasirenkami visada kazkokie liausiai. Taigi ne Sireika perka, jo isvis ten gal niekas neklausia. Imk tris negrus, kelis lietuvius ir laimek Eurolyga . Reikia keist visa  klubo vadyba . Kodel lietuviai (Timinskas, stombergas) nenori zaist Zalgiryje. Uztenka, atsikando jau, kai daugiausia privilegiju negrams, o vietiniai gali pagrauzt morka . Spirt lauk Navikauskus ir kitokius panasius veikejus, burt nauja  jauna , ideju turinti kolektyva , ieskot remeju, kad kiekvienais metais butu galima kovot del Eurolygos Cempiono titulo, o ne degraduot su tokiais tikslais, kad patekt i TOP 16, laimet LKL ir BBL.

    Dar karta  priminsiu, kad esu pasiruoses dirbt klubo labui. Visada sirgau uz Zalgiri (tik pirmais metais uz Atleta  ) ir dabar nelabai malonu matyt legendini kluba  tokioj gilioj kruvoj.

    Tai tiek trumpai.

  • sisko prieš 18 metų #58165

    rungtynes. cia jau cempionata sistema kaltint reikai kad pralaimejus 1 rungtynes lieki 5 vietoj, o pralaimejus 3 antroj. o ir pralaimetos tos rungtynes buvo del to kad zaidejams nesiseke. prie ko cia treneris??o zal zaidzia taip kaip zaidzia...taigi ne pries nevezio lygio komandas pralosineja. visos komandos kurios yra top 16 yra vertos taures. taigi laimi tie kurie zaidzia geriau. kokiais zaidejais gali remtis tokiais ir remiasi. isvis zal padare kalida kad paleido ajusa ir cota.bet cia jau zal vadovu klaida o ne trenerio.

    pritariu tau, ypac delatleistu zaideju.

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn