• regimantaspa prieš 18 metų #58164

    rungtynes. cia jau cempionata sistema kaltint reikai kad pralaimejus 1 rungtynes lieki 5 vietoj, o pralaimejus 3 antroj. o ir pralaimetos tos rungtynes buvo del to kad zaidejams nesiseke. prie ko cia treneris??o zal zaidzia taip kaip zaidzia...taigi ne pries nevezio lygio komandas pralosineja. visos komandos kurios yra top 16 yra vertos taures. taigi laimi tie kurie zaidzia geriau. kokiais zaidejais gali remtis tokiais ir remiasi. isvis zal padare kalida kad paleido ajusa ir cota.bet cia jau zal vadovu klaida o ne trenerio.

    jo,perskaites si niekala,supratau-PAUKSCIU GRIPO PIRMIEJI POZYMIAI

  • Strazdelis prieš 18 metų #58163

    fanass kad pats spahija ne lietuvis. pries lietuvindami zaidejus pirma tegu treneri lietuvi pasiima:)

  • Strazdelis prieš 18 metų #58162

    nesuprantu ko cia jus varot ant Sireikos? nera kol kas Lietuvoj geresnio trenerio uz ji. isvis tai pats geriausias Zal treneris nuo tada kai zal eurolygoj zaidzia. paziurekit kaip jis rinktinei vadovauja. kur zaideju normaliu yra! per praejusi cempionata zal pralaimejo tik 1(!!!) rungtynes. cia jau cempionata sistema kaltint reikai kad pralaimejus 1 rungtynes lieki 5 vietoj, o pralaimejus 3 antroj. o ir pralaimetos tos rungtynes buvo del to kad zaidejams nesiseke. prie ko cia treneris??o zal zaidzia taip kaip zaidzia...taigi ne pries nevezio lygio komandas pralosineja. visos komandos kurios yra top 16 yra vertos taures. taigi laimi tie kurie zaidzia geriau. kokiais zaidejais gali remtis tokiais ir remiasi. isvis zal padare kalida kad paleido ajusa ir cota.bet cia jau zal vadovu klaida o ne trenerio.

  • fanazz prieš 18 metų #58158

    ir dar noriu atkreipt demesi i neseniai pasakytus spahijos zodzius: "noriu kad kita sezona komandoje butu daugiau lietuviu". jis jau suprato ar supras ir kaunieciai?

  • fanazz prieš 18 metų #58154

    man atrodo kad iki finalu nedatrauks pons antanas


    niekas iki sezono galo jo neatleis


    ka siulai zmogau??? ar su tokiu `ilgu` atsarginiu suoleliu zalgiris turi kitu pasirinkimu?? Atsipeikek ir nebeieskok kaltes Sireikos strategijoje, turedamas tokius `zaidejus` vargu ar kuris kitas treneris sugebetu isspausti daugiau.

    LR komanda ne ka geresne siuo atzvilgiu yra tik vienas esminis skirtumas jie turi aukstos klases izaideja, mes ne.
    o kuo geresnis ciukinas uz silinski, delininkaitis uz gineviciu, majonezas uz jankuna, ar slezas uz maciuli NIEKUO! paprasciausiai treneris neparuosia komandos. Pasakysiu tik tiek kai zalgiris zaide su unicaja fanai skandavo "SIREIKA NAMO". vienas zalgirio zaidejas neminesiu pavardziu pasake "REIKEJO GARSIAU, PATS LAIKAS" ar dar reikia ka nors sakyt? esu zalgirio fanas ir juo busiu amzinai, visalaik palaikiau sireika bet kai jis toleruoja toki legionieriu zaidima, jam pats laikas trauktis.
    idomu ar jus galvojat ka  sakot ar viskas Cia is emociju. Pasakykit nors viena  treneri, kuris dabar galetu pakeisti Sireika . Su tokiu trumpu suoliuku nereikejo nieko daugiau tiketis. Ir taip toli nuejo.


    DVI JAUNU TRENERIU PAVARDES: R. BUTAUTAS, R. PAULAUSKAS. gincykites kiek norit bet jie jau gali stot prie zalgirio vairo. Aisku del antrojo sklido gandai jog po metu ar dveju gris i ryta kaip vyriausias treneris, bet pabandyt juk galima...
    ar ne geda mums lietuviams,kad rinktinei vadovaus,ANTANUKAS tiesiog as ji gerbiu uz praejusias rinktines pergales, TODEL ZMOGUTIS, JEI JIS YRA TIKRAS LIETUVOS PATRIOTAS,PO TOKIO FIASKO,ATSISAKYTU RINKTINES VYR.TRENERIO POSTO


    nu del sito nesutinku. reikejo atsistatidinti po olimpiniu zaidyniu kai vieta buvo ne ta kuri turejo buti. o dabar nera del ko. del to kad nepavyksta klubo treniruot nereikia atleist trenerio is rinktines. pabreziu viena esmini dalyka kuris skiria kluba nuo rinktines RINKTINEJ NERA LEGIONIERIU ir tai manau tikrai palengvina darba tokiam treneriui kox yra sireika. tu dauzyk tanokos galva i siena belenkiek kartu jis vistiek neatiduos visu jegu ir neispildys visu sireikos sumanymu, o lietuviai supranta ko nori treneris is ju ir jie tyai vykdo. jei 2005 m. cempionate uzimta vieta jusu netenkina, tai nezinau ko jus tikites kai yra siunciama antra lietuvos rinktine

  • Butaforas prieš 18 metų #58153

    skaitau sias diskusijas ir man susidaro ispudis,kad ne del pateks ar ne pateks toliau lietuviai cia dauguma ardosi,o del to kad sudege bilietai.

  • regimantaspa prieš 18 metų #58150

    BE KOMENTARU KAD VISI MES BUTUME TOKIE TOLERANTISKI VISISKAI SUTINKU,SU TAVIMI,L I T A S

  • Litas prieš 18 metų #58149

    Kiekvienas turi savo nuomone ir ja issako.. taciau koks to visko tikslas? .. kitas paskaito ir jam nepatinka ir tada uzverda kraujas ir taip prasideda bereikalingos diskusijos kurios gali testis iki begalybes.. ir aip cia vsikas aisku vieni uz Zalgiri kiti uz Ryta ir ne vieni nenori nusileisti o kaip bus ir kas stipresnis paaiskes po LKL finalu.

  • regimantaspa prieš 18 metų #58140

    visiskai nesutinku aiskiausias pavyzdys,kaip is eiliniu vaikinu galima isspausti mahsimuma,tai LIETUVOS RYTAS tik treneriu deka,ju nedulkina eurolygoje.pripazinkim,zalgiris atrodo beviltiskai zaisdamas isvykoje,o namuose ir Kedainiu krepsininkai zaidzia gerai ar ne geda mums lietuviams,kad rinktinei vadovaus,ANTANUKAS tiesiog as ji gerbiu uz praejusias rinktines pergales,BET NIEKO NERA AMZINO,nebent lukasenka baltarusijoje,TODEL ZMOGUTIS, JEI JIS YRA TIKRAS LIETUVOS PATRIOTAS,PO TOKIO FIASKO,ATSISAKYTU RINKTINES VYR.TRENERIO POSTO

  • Nicotinas prieš 18 metų #58138

    manau reiktu dar pora kasiaku parookyt ir viskas isaiskes,o jeigu ne,tai gal ratu uzsimest ?

  • sisko prieš 18 metų #58136

    kad mano nuomone tai pats rytas nelabai ko vertas tik jiem pasiseka nes rytas zaidzia prastai o ju priesininkai tragiskai vilnieciai neysizeiskit

    visai nusisnekejai, nesu nei vienos komandos fanas, bet galiu pasakyt , kad Rytas zaidzia graziai, o ju priesininkai zaidzia taip, kaip jiems leidzia zaisti vilnieciai.

  • nuno prieš 18 metų #58135

    Biordas, kenis zalgirio dabal trabal zaidejai. O sireikai atejo maximaliu isbandymu metas, jei pralos lkl finala neabejoju kad ji atleis.

    pries nevezy finale pralos ?

  • jointaz prieš 18 metų #58134

    Tai, kad LR suoliukas isvis nieko vertas, o kaip zaide su CSKA ir TAU...

    kad mano nuomone tai pats rytas nelabai ko vertas tik jiem pasiseka nes rytas zaidzia prastai o ju priesininkai tragiskai vilnieciai neysizeiskit

  • draska prieš 18 metų #58132

    nu ka vakar rytas parode? cska lose prasciausias rungtynes kiek esu mates......be aukstu?
    o kas cska auksti? spiegelis,savrasenka.nu piiiiiiii JEGA.ai dar smodisas prie tyrajako stovintis,84metu panovas,,,,,,oho RYTAS DIDVYRIAI.
    o ideja kad negrai nepersistengia visiskai teisinga,

  • jointaz prieš 18 metų #58131

    man tai dar nekaip atrodo kaj Zalgiris imeta trajaka likus porai minuciu lyg ir atsigauna bet barca imeta ir pzdc zali nuleidzia rankas vapsie :\ , Kalniestis dar ten bande draskytis bet ka jis vienas juk nebebuwo ko prarast taj rejkejo stengtis apsigint , spaust ar tai bauduot ir daryt taskus o jie lakste kaip medziai pirmyn atgal, juk stebuklu buna
    krc sekmes Zalgiriui lkl

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn