• Sleepwalker prieš 19 metų #24999

    Macas - Dievas. Tau Ceramica - finale

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24997

    Modena - Cesena [email protected] 8/10 nordicbet 4:0 +4.28
    Cork City - St.Patricks [email protected] 8/10 nordicbet (staciau topsporte su 1.66) 3:1 +6

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24995

    ir tau tas gavniuga is lietuvos pasiko,asilas 4metimus is pokases pramete,sunervino blyn

    staciau omnibete kur Jaskai 16-17 (ismeciau bilieta) siule. Iki totalo permetymo buvo gan toli taigi nepergyvenu.
    Va kas nervuoja tai tas Ivanovic daunas kuris laiko Maca ant suolelio

  • draska prieš 19 metų #24992

    ir tau tas gavniuga is lietuvos pasiko,asilas 4metimus is pokases pramete,sunervino blyn

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24973

    Maccabi - Panathinaikos [email protected] 9/10 betandwin 91:82 +7.65
    -14.5+/ Jasikevicius [email protected] 9/10 betandwin total 13 -9
    Maccabi tikrai negali nusileisti Panathinaikos ekipai vien del to kad praejusiu metu cempionai pasiryze susikauti su Cska finale. Panathinaikos mano manymu siek tiek silpnesne uz visas kitas komandas. Kaip pamenu jiems vieninteliams reikejo zaisti 3 rungtynes eurolygos ketvirtfinalyje. Panathinaikos silpnoji vieta - aukstu krepsininku meistriskumo stigius. Is aukstaugiu Panathinaikos ekipoje galima isskirti nebent Batiste. Maccabi turi pulka zaideju kurie gali imtis lyderio vaidmens ir padeti nugaleti bet koki priesininka. Si karta manau jog juo bus Jasikevicius. Jis labai megsta zaisti svarbias rungtynes ir dazniausiai juose imasi inciatyvos (kartais ir per daug sau leidzia). Parker yra Maccabi lyderis taciau per ketvirtfinalio kovas jis nieko nepasizymejo ir buvo savo paties seselis. Na ir nereikia pamirsti kad Parker siandien dengs kitas krasto puolejas Diamantidis kuris pasizymi bene geriausia gynyba tarp visu krepsininku Eurolygoje.

    Cska - Tau Ceramika [email protected] 2/10 fonbet 78:85 +9.2 didziausias kofas kuri esu atspejes
    Cska - Tau Ceramica [email protected] 10/10 fonbet 78:85 +5 ka as sau galvojau
    -17.5+/ Macijauskas [email protected] 9/10 betandwin total 23 +7.65be zodziu
    Ko neatsitinka krepsinyje? Nu nemanau jog Cska daug stipresne uz tau. Abu kartus siame sezone Cska laimejo po sunkios kovos. Siandien juos slegs daug didesne nervine itampa nei Tau, nes i si finalini 4 MMaskvoje yra sukista daug pinigu ir visi is Cska laukia tik pergales. tau Ceramika tikrai neprognozuojama - tai galima buvo pamatyti kai jie sutriuskino Benetton 40 tasku sveciuose. Na ir kokia gi Tau komanda be Macijausko. Tikiu kad jis siandien nori pasirodyti kuo geriau. Dvejuose rungtynese pries Cska jis pelne is viso 43 taskus.

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24910

    05.05.04 balansas: -21.83
    Bendras balansas: +37.38

    neisivaizduoju kas dedasi

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24893

    Brann - Bodo Glimt [email protected] 10/10 centrebet (orakulas [email protected]) 2:3 -10
    Kadangi pagrindiniame puslapyje tipsteriai nauduoja geriausius: kofus is ivairiu bendroviu tai tikrai neskriausiu saves ir imsiu kofus is zynomiausiu bendroviu irgi. Na bet kam tai rupi, ane? Taigi Brann praeitas rungtynes namie suzaide lygiosiomis ir manau jog tokio lygio komanda kuri namu aiksteje laimi daugiausiai is visu lygos komandu negali prarasti tasku antruose rungtynese is eiles. Paskutinio turo rungtynese su Aalesund pasirode zenklai jog Brann pagaliau atsibunda ir ju puolimas pradeda veikti tiksliau ir darniau. Laukiu pergales pries 12 praeito sezono komanda, kuri tik per stebukla isvenge iskritimo i zemesne lyga.

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24865

    Odd Grenland - Lillestrom [email protected] orakulas 10/10 0:2 -10
    Lillestrom visas paskutinias 5 rungtynes sveciuose su Odd Grenland pralaimejo- 2 kartus triuskinanciu rezultatu. Siame sezone Lillestrom taip pat kolkas pralaimejo 2 is 2 rungtyniu sveciuose.

    Rosenborg - Start [email protected] 7/10 omnibet 3:0 -7
    Na jau daug diskutuota apie sias varzybas, tik noriu dar pabrezati jog uz Rosenborg nezaidzia net penki gynejai ir saugas Berg, kuris yra laikomas geriausiu Rosenborg zaideju. Start pradejo sezona labai gerai ir tai jog ji visi neivertina tinkamai siai komandai tik i nauda. Na bet Rosenborg neprognozuojama komanda ir gali issauti bet kada, taciau laimeti 2 ivarciu skirtumu jiems vargu ar pavyks. Jei laimes 1 ivarciu, atgausiu 90% statytos sumos.

    Cska - Parma [email protected] 9/10 3:0 +5.13
    Na pasirinkau uzsienio bendrove nes Lietuvoje koeficientai nesiekia 1.5 (minimalaus mano statymu kofo). Cska turi super shansa patekti i Uefa taures finala. Visa Rusija laukia to ir manau sulauks. Aisku kad Parma ir vel yra neivertinta taciau kiek gi galima laimineti pries aukstos klases ekipas? Manau jog cia viska sprendzia motivacija ir nusiteikimas rungtynems. Cska zinos kad uz juos serga milijonai zmoniu ir tai suteiks jiems papildomu jegu sunkiais momentais (jei tokiu momentu bus). Visgi Sevilla ir Stuttgart tuo metu kai zaide su Parma labiau koncentravosi i savo salies cempionatus, i tai kaip uzimti aukstesne vieta ir kita sezona patekti ne i Taure varzybas o i Cempionu lyga. Manau Parma nesugebes islaikyti nuliniu lygiuju ir pralaimes po atkaklios kovos

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24864

    Latvia - Slovenija [email protected] 9/10 1:3 -9 pradejo nesisekti
    Po 2 neiskaitytu ivarciu rungtynese su Jav, latviai turi mazu maziausiai ituze. Siandien manyciau jie nores parodyti kad nera silpnesni uz amerikonus ir suspardys slovenus bent jau 3-4 ivarciu skirtumu. Vargu ar slovenai sugebes siandien imusti daugiau nei 1 ivarti. Vargu ar tai imanoma atsizvelgiant I fakta jog per dvejas rungtynes slovenai i varzovu vartus smugiavo laaaabai retai (apie 8-12 kartu nepamenu tiksliai). Taigi viskas priklauso nuo to kaip latviu puolimas zais pries skyleta slovenu gynyba

    Skeleftea - Goteborg [email protected] 10/10 2:11 +7
    Lietuvoje handicapo sioms rungtynems nera. Pasirinkau si statyma todel kad teko pastatyti ant Goteborg komandos pirmajame taures etape (kad laimes pirma kelini). Tada rungtynes pasibaige 7-1 ju naudai. Ir cia klases skirtumas tiesiog yra pernelyg didelis. Goteborg - geriausia komanda Svedijoje ir net jei leis zaisti savo antrai ekipai tikiu kad laimes daugiau nei 1 ivarciu.

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24834

    Svarbiausios 2 rungtynes man siandien:
    Trelleborg - AIK [email protected] 8/10 orakulas 1:0 +10
    Na pasklido zinios jog 6 AIK zaidejai susirgo per treniruote ir siandien negales padeti savo komandai. Dar du zaidejai nezais del traumos. Taigi Trelleborg zaidejams kelias atviras. Aisku tai gali buti koks nors triukas, taciau.... Trelleborg 2 divizione kolkas zaidzialabai gerai ir po triju turu uzima 1 vieta. Namie jie du kart sutriuskino varzovus vienodais rezultatais 3-0. AIK kolkas pralaimejo 2 kartus is triju. Taigi atsizvelgiant i "galimas traumas" ir sportine forma cempionato pradzioje renkuosi butent seimininku pergale.

    Brondby - Mydtjylland [email protected] 8/10 orakulas 2:2 -8 nusakyti negaliu koks teisejas gaidys
    Rungtynes del Danijos Taures vykstancios neutralioje aiksteje. Mano isitikinimu komanda kuri nugalejo Kopenhavn ekipa nusipelno buti ir Taures nugaletoju. Mydtjylland buvo viena is megstamiausiu mano ekipu sezono pradzioje taciau kaip po ziemos pertraukos Mydtjylland sudetyje isvyko keleta pajegiu zaideju, tarp ju svarbiausias ir geriausias futbolininkas Zidan (ne prancuzas), sita komanda labai pasikeite. Dabar jie ne tik reciau imusa ivarcius bet ir praleidzia dazniau. Brondby nepaisant savo negeriausios formos dveju rungtyniu serijoje gan lengvai nugalejo Kopenhavn ekipa, taigi tikiu jog nugales ir Mydtjylland

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24831

    05.05.04 balansas: -13
    Bendras balansas: +59,21

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24784

    St.Gallen - Thun 1:2

  • AntiChrist prieš 19 metų #24731

    na siandien tema jau sukurta...
    o ryt galisi pats sukurt, nera gi labai sunku :D:D

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24730

    siaip jeigu rasai stafkes su normaliais komentarais, tai gal rasyk i 05-04 ar kokia panasia tema, o cia tik plika statistika... taip visi matis jeigu bus kokia gera stafke... nes cia tai gal mazai kas ziuri...

    kazkam mano komentarai pasirodys nenormalus, be to matau jog reikia kurti atskiras temas paciam...ar apsimoka?

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24729

    Xamax - Basel [email protected] orakulas 8/10 orakulas 0:4 +6
    Na Basel su Thun kaunasi del cempionu titulo ir Basel?€™iui kolkas tai sekasi geriau. Pagal prarastus taskus jie lenkia Thun 3. Xamax pralaimejo 5 is 6 pastaruju rungtyniu ir matosi jog sportine forma smuko. Taciau tai jog jie kaunasi del vietos UEFA taureje siek tiek neramina nes kazkada tai komanda turi susikaupti irm laimeti. Taciau Basel motivacija ir meistriskumu visgi lenki asavo priesininkus.

    Rusija - Baltarusija [email protected] 6/10 omnibet 2:0 +4.2
    Baltarusija tikrai gerai suzaide savo paskutinias rungtynes su Austria nugaledama 5-0. Rusai austrus nugalejo tik po labai atkaklios kovos. Aisku kad tai dag nesako taciau nemanau jog Baltarusija galetu pralaimeti 3 ar daugiau ivarciu. Be to Baltarusiu gretuose zaidzia vartininkas Mezin kuris saugo vartus labai patikimai.

    Svedija - Suomija [email protected] 3/10 omnibet 5:1 -3
    Tiesiog nematau cia favorito. Sudetys pas abejas rinktines yra panasaus pajegumo.Kiekvienas iveike Danija ir Ukraina. Tap pat Suomija labai gerai ginasi ir siuose rungtynese tiketinam under taigi kuo maziau shaibu tuo daugiau shansu kad rungtynes baigsis lygiosiomis.

    Aalen - Mainz Am. [email protected] 7/10 pinnaclesports 1:1 -7
    Si karta parasiau uzsienio bendrove nes topas siulo tik 1.60. Nekenciu tu sukciu. Aalen per 6 rungtynes iskovojo 5 pergales ir tik viena karta nusileido cempionato lyderiams 2:1 sveciuose. Taip jie pakilo is iskritimo zonos ir siandien privalo laimeti pries vienus is savo varzovu del islikimo. Mainz jau pralaimejo 5 rungtynes is eiles sveciuose. Aisku kofu skirtumai gali reiksti tik viena - kazkas nesvaru..., taciau?€¦

    Assyriska - Gefle [email protected] 6/10 omnibet 2:1 +5.4
    Zalgiris - Siauliai [email protected] 10/10 nordicbet 0:0 -10
    Petrzalka - Zilina [email protected] 7/10 topsport 0:0 -7
    Neimus nors viena komanda/ PSV - Milan [email protected] omnibet (topsport siulo 1.30) 10/10 3:1 -10

    dar viena pamoka - nekeisti tai ka suplanavai statyti

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn