• Sleepwalker prieš 19 metų #24256

    05.04.30 balansas: +17.67
    Bendras balansas: +63.02

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24224

    Denver - San Antonio [email protected] 6/10 pinnaclesports 78:86 +5.46
    Mano nuomone Spurs siek tiek neivertino Denver krepsininkus tadel patyre pralaimejima pirmuose rungtynese. Taip pat tuose rungtynese nelabai gerai pasirode T.Duncan kurisa pataike vos 7 metymus is 22. Taip pat blogai suzaide ir Parker. Tritaskiu pataikymo procentas siekia vos 23%. Tuo tarpu tokio gero A. Millerio is Denver ekipos zaidimo ir 33 tasku tikrai niekas nesitikejo. Taciau jau per antras rungtynes Miller buvo sustabdytas geros Spurs gynybos. Dabar kai rezultatas 1-1 Spurs turi susigrazinti savo aikstes pranasuma, manau kad sita Spurs gales padaryti jau siandien.

    -22+/ Pierce (BOS) [email protected] 10/10 Fonbet total 30 +8.5
    Na svarbiausia priezastys yra ta kjog siandien del diskvalifikacijos vienerias rungtynes bus priverstas praleisti Boston vienas is lyderiu A.Walker. Jis buvo antras pagal rezultatyvumo zaidejas serijoje su Indiana. Net kai zaide Walker, Pierce vidurkis buvo 21 taskas, dabar jis tures darlabiau imtis inciatyvos noredamas kad jo komanda nebutu sutriuskinta. Kitu Boston zaideju vidurkis daugiausia siekia 11 tasku (Payton). Per paskutinias rungtynes Pierce pelne 33 taskus ir zaide 43
    minutes. Siandien jis turetu zaisti beveik be poilsio taigi metymu tikrai bus daug.

    Rezultatyviausias zaidejas: PIERCE-30, O'NEAL-9, JACKSON-24 , MILLER-12, DAVIS-15.
    Paul Pierce [email protected] 4/10 Centrebet total 30 +6.4

    Taigi visu pirma J.O"Neil - per paskutinias rungtynes pelne 21 taska. Taciau pries tai jis pelne tik 13 ir 7. Taigi jo nepastovumas tikrai mane nezavi ir zinant kad jis ka tik atsigavo po traumos, tikrai nerizikuociau statydamas uz ji. Stephen Jackson yra Pacers lyderis taciau jo rodykliai per kiekvienas rungtynes prasteja. Aisku tai susije su tuo kad Pacers komandoje yra 3 zaidejai kurie gali imtis lyderio vaidmens ir jiems reikia pasidalinti kamuoli. Na apie Miller"i galiu pasakyti tik tai jog jis per sia serija zaidzia stulbinamai taciau mano nuomone vargu ar jis tokiu pat lygiu suzais jau trecias rungtynes is eiles. Ricky Davis aisku siandien pelnys daugiau tasku nei vidutiniskai (del to kad nezais Walker) taciau jis neturetu permesti Boston lyderio Pierce kuris labai daznai meta ir labai daznai stoja prie baudu metymu linijos is kur jis meta beveik visada taikliai.

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24223

    05.04.30 balansas: (be NBA) -2.84
    Bendras balansas: +42.51

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24206

    PRP/ Austria- Mattesburg [email protected] 7/10 topsport 0:0 -7
    Austria - Mattersburg [email protected] 7/10 orakulas 0:0 -7
    Vakar pagrindinis Austria varzovas del pirmos vietos RApid klubas nugalejo taigi Austria negali prarasti tasku siose rungtynese. Mattersburg blogai zaidzai sveciuose: 2-2-11. Praleista 36 ivarciai o imusta vos 12. Taip pat reikia pazymeti jog Mattersburg neturi del ko kovoti - tris vietos europos turniruose bus paskirstytos tarp 4 ekipu, o i zemesni diviziona nukris arba Salzburg arba Bregenz.

    Numancia - Valencia [email protected] 10/10 omnibet 1:1 -10
    Numancia - Valencia [email protected] 4/10 orakulas 1:1 -4
    Nors ir labai nemegstu Valencia ekipos taciau jie siandien privalo laimeti. Yra zaidziama pries autsaiderius kurie uzima paskutine vieta ir neturi jokiu shansu kita sezone rungtyniauti auksciausioje Ispanijos lygoje. Taigi jokios motivacijos ir Numancia puses nebus, jie iseis i aikstele tik tam kad suzaistu rungtynes. O Valencia ekipai siandien yra labai svarbios rungtynes kuriuose jie negali prarasti taskus. Valencia kovoja del vietos Cempionu lygoje (ar bent jau UEFA taureje) taigi rungtynes pries autsaiderius turi buti laimetos. Na o dar zinant kad pries akis yra rungtynes su Barsa...

    velnias

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24204

    Ipswich - Crewe [email protected] 7/10 orakulas 5:1 +7.35
    dabar kai Wigan suzaide lygiosiomis, Ipswich turi visus shansus susilyginti su Wigan taskais ir likus vienam turui dar neprarasti vilties prasimusti i Premier lyga be jokiu atkrintamuju. Isitikines kad siandien jie iseis i aikste nugaleti uir nugaleti itikinamai.

    Sheffield Utd. - Millwall [email protected] 3/10 omnibet 0:1 +10.5 tokio kofo seniai nebuvau atspejes,gaila kad tik 3 unitai
    Tiesiog manau kad Millwall gali pagauti Sheffield'a ant kontratakos, panasiai kaip vakar buvo su West Ham - Sunderland rungtynemis. Shieffield siandien privalo laimeti nes jie nori patekti i atkrintamasias varzybas del kelialapio i Premier League. Kontratakuoti megstanti Millwall gali islaukti visas rungtynes ir pabaigoje rungtyniu pasiusti Shieffield i nokauta. Jei rungtynems baigiantis rezultatas bus lygus, visko gali buti

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24188

    Kaiserslautern - Bayern [email protected] orakulas 10/10 0:4 +7 sveikinu Bayern su Cempionu titulu
    Siandien Bayern gali uzsitikrinti cempionu varda jei laimes pries Kaiserslautern. K?€™lautern namie zaidzia neitin galingai ir sugeba pralaimeti tokioms komandoms kaip Arminia. Jie neturi del ko kautis nes uzima 10 vieta ir nepretenduoja i nieka bei tikrai neiskris. Bayern zaideju motivacija yra daug didesne ir jie jau siandien gales svesti laimeje cempionata.

    Freiburg - Borussia D. [email protected] topsport 9/10 2:2 +5.31
    Borussia siandien zais be keliu pagrindiniu gyneju, taciau vistiek yra laikomi favoritais ir manoma jog siandien laimes. Freiburg sugeba imusti vidutiniskai 1 ivarti per rungtynes zaisdami namie. Atsizvelgiant i Borussia gyneju traumas tikiu ka dir siandien jie imus. taciau borussia puolimas yra labia galingas ir nbent poros ivarciu galima laukt tikrai. Taigi mano manymu turetu buti gan rezultatyvios rungtynes

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24170

    Zenit - Lokomotiv [email protected] 5/10 topsport 1:1 -5 teisejas gaid... neskyre dvieju 11m baudiniu
    Tikrai nekenciu Lokomotiv kaip komandos. Loko praeita savaitgali nesugebejo iveikti Amkar ir po sito dar labiau nusipelno mano neapykantos. Jie zaidzia antifutbola, jie musa labai mazai o ju gynyba veikia labai gerai ir yra praleidusi vos 1 ivarti. Taciau manau jog pries savus ziurovus Zenit gali imusti nors viena ivarti. Tada Lokomotiv tures atsiverti ir prasides zaidimas be gynybos kuri kurkas geriau zaidzia Zenit. Na ir reikia nepamirsti 18 tukstanciu (atrodo) ziurovu kurie uzpildys Sankt Peterburgo stadiona

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24154

    05.04.29 balansas: (su NBA) +32.33
    Bendras balansas: +45.35

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24144

    05.04.29 balansas: (be NBA) +39.33
    Bendras balansas: +52.35

    6/6 - neblogai

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24141

    Imes daugiau tritaskiu: M.Miller (MEM) - J.Jackson (PHO) [email protected] 7/10 centrebet -7
    Visu pirma siu zaideju laikas praleidziamas aiksteleje skyriasi. Reguliariajame sezone buvo tarpusavio rungtyniu kai Jackson zaide 20 minuciu maziau uz Miller. Taip pat reikia pazymeti jog per keturias tarpusavio dvikovas Miller imete daugiau tritaskiu nei Jackson, reguliaraus sezono rungtynese atitinkamai 3-1 ir 2-1 o playoff?€™uose 5:2 ir 1-0. Taip pat Miller daug dazniau meta tritaskius taigi geresnis taiklumas garantuotu sekme siame statyme. Na aisku kad visko gali buti (vakar tai irode Wesley) taciau Phoenix ekipoje Jackson yra atsarginis, o Miller Grizliu gretuose rungtynes pradeda starto penkete.

    Rezultatyviausias zaidejas:
    JACKSON, Bobby (Sacramento)
    JAMES, Jerome (Seattle) [email protected] 4/10 22
    RADMANOVIC, Vladimir (Seattle)
    THOMAS, Kenny (Sacramento) 22
    RIDNOUR, Luke (Seattle)
    Centrebet +0
    Taigi apie kieviena zaideja atskyrai: B.Jackson ka tik grizo po traumos ir jo zaidimo minutes yra ribojamos. Pirmuose dvejuose rungtynese zaide 16 ir 23 minutes . Su pataikymu jis irgi kolkas turi problemu. Rodmanovic irgi paskutiniu metu zaidzia nedaug (13 ir 23 minutes). Pirmuose serijos rungtynese nepelne nei tasko. Kenny Thomas yra geras zaidejas kuris turi gan taiklia ranka. Taciau jis sioje serijoje kolkas neranda savo zaidimo. Na Ridnour pagrindine funkcija Seattle komandoje yra atiduoti rezultatyvius perdavimus. Puolime pridaro mazai zalos, pataikymo procentas labai mazas. Taigi mano manymu rezultatyviausiu turetu buti J.James kuris kartu su Allen ir Lewis kelia didziausia gresme Sacramento ekipai. Per dvejas rungtynes jis i krepsi mete 31 karta. Pelnomu tasku vidurkis - 18. Na Sacramento ekipoje paskutiniuose rungtynese zaide visi 12 krepsininku kas dar labiau mazino galimybe kad Jackson ar Thomas bus rezultatyvus.

    Pelnys daugiau tasku: J.James - K.Thomas [email protected] 9/10 Nordicbet 22:22 +0
    Aisku rizikuoju statydamas uz viena zaideja 2 pickuose taciau J.James zaidimas man paliko gan gera ispudi. Praeitame komentare isdesciau pagrindines priezastys kodel J.James turetu pelnyti nemazai tasku:
    "J.James kuris kartu su Allen ir Lewis kelia didziausia gresme Sacramento ekipai. Per dvejas rungtynes jis i krepsi mete 31 karta. Pelnomu tasku vidurkis - 18."
    Kenny Thomas per dvejas tarpusavio serijos varzybas pelne 10 ir 6 taskus. Per paskutinias rungtynes jis rungtyniavo vos 21 minute. Dar karta paminesiu jog pasveiko visi Sacramento ekipos zaidejai taigi automatiskai kiekvienam is ju tenka maziau minuciu.

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24121

    Roda - NEC [email protected] 9/10 topsport 1:0 +6.12
    Roda dar neprarado visu shansu patekti kita sezona I Europos turnira. jei Roda siandien laimes o Heerenveen pralaimes Feyenoord ekipai (kas visai tiketina) nuo penktos vietos Roda skirs 5 taskai. NEC turi daug traumuotu zaideju, blogai zaidzia sveciuose (9 nesekmes per15 rungtyniu). Pagal tarpusavio rungtynes Roda turi akivaizdu pranasuma - namie laimetos 9 is 11 rungtyniu pries NEC.

    Tranmere - Port Vale [email protected] 10/10 orakulas 1:0 +6.5

    Tirol - Rapid [email protected] 9/10 orakulas 1:2 +8.73

    West Ham - Sunderland [email protected] omnibet 9/10 1:2 +5.13
    taip norejosi uz Sunderland pergale statyti su 3.03 kofu

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24119

    Twente - PSV [email protected] 10/10 omnibet 2:2 +5.20
    PSV jau uzsitikrino cempionu titular ir visi mano jog siandien jie eis zaisti antros sudeties. Taciau siandien zais beveik visi pagrindiniai zaidejai ir nemanau jog PSV pagerintu savo nuotaika pries atsakomasias rungtynes su AC Milan pralaimeje siandien. 1.52 uz X2 tokios komandos kaip PSV (nors ir be motivacijos) - verta pabandyti

    Unterhaching - Dinamo Dresden [email protected] 9/10 1:0 +7.65
    Unterhaching sportine forma paskutiniu metu yra gera, nors komandos rezultatai galetu buti ir geresni. Dinamo Dresden laimejo tik 2 is 15 rungtyniu sveciuose (pralaimejo 11). Seimininku pergale

  • Sleepwalker prieš 19 metų #24115

    05.04.27 balansas: -20
    Bendras balansas: +13.02

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23975

    Imes daugiau tritaskiu: Jason Terry (DAL) - David Wesley (HOU) [email protected] 10/10 centrebet -10
    Visu pirma sitos rungtynes Dallas ekipai yra labai svarbios ir jiems siandien butina nugaleti. Isitikines kad vien Nowitzki pastangu neuzteks. Jason Terry per pirmas dvejas rungtynes parode kad juo galima pasitiketi. Per pirmas rungtynes jis zaide Terry zaide 42 minutes ir pataike 3 is 5 tritaskiu, per antras - 37 minutes ir pataike 3 is 4 tritaskiu. Tuo tarpu David Wesley per sitas dvejas rungtynes zaide po 6 minutes maziau, bet svarbiausia Wesley nepiknaudziauja tritaskiu metymais: mete tik 4 metymus ir pataike vos viena. Wesley daugiausia meta is vidutinio nuotolio ir prasiverzes po krepsiu. Taigi Terry turi visas galimybes imesti daugiau tritaskiu uz Wesley

    AK/ New Jersey - Miami [email protected] 10/10 omnibet -10
    Topsport siulo 1.35. Statistika kalba pati uz save. Pirmos rungtynes - Heat 42, New Jersey 39. Antros rungtynes - atitinkamai 47 ir 38. Reikia pazymeti jog per antras rungtynes gerai suzaide Mourning kuris pelne 23 taskus ir atkovojo 9 kamuolius. Per pirmas rungtynes jis atkovojo vos 3 kamuolius. Miami ekipoje del atsokusiu kamuoliu gerai kovoja Haaslem (vidutiniskai 9). Taip pat Miami turi S. O`Neal kuris per kiekvienas rungtynes vidutiniskai nusiima apie 10 kamuoliu. New Jersey tokio galingo vidurio puolejo neturi. Sezono rodykliai taip pat yra Miami ekipos naudai. Per 82 reguliaraus sezono rungtynes Miami ekipa vidutiniskai atkovodavo po 43 kamuolius o varzovams leido laimeti 40.5 oro dvikovu. New Jersey statistika tikrai blogesne - vidutiniskai atkovojo po 38.5 kamuolio o varzovams leido nusiimti ju net po 44.5.

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23873

    05.04.27 balansas: -11.00
    Bendras balansas: +33.02

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti

Naujausios diskusijos

Futbolo statymai ir sporto prognozės (582 ats.) Perron
Lažybų terminai Asian Handicap (12 ats.) Валентин Котовый
Bet365 (4 ats.) Валентин Котовый
BET36555 (1 ats.) Remigijus Vic
Lietuvos sportinio pokerio federacija (11 ats.) David Nawicki
Pasaulio čempionato konkursas 2022 (19 ats.) LaRumba
TopSport (7 ats.) Ernestas As
Tenisas (29 ats.) husky
Betsafe (10 ats.) LinaS_CH
Skrill skelbimai (2 ats.) Arturas Jurkuvenas

Svarbiausios diskusijos

Televizija, laikrasčiai, filmai ir kt. apie azarta  (34 ats.) pirmas
Įdomiausi sporto faktai, straipsniai, video reportažai (112 ats.) Top
Darbo skelbimai lažybų bendrovėse (43 ats.) Razynka
Lažybų blokavimas internetu (11 ats.) LaRumba
Anoniminiai lošėjai ir Jūsų istorijos (4 ats.) SMEGENYNE
Apie neteller (6 ats.) LaRumba
Didžiausias Jūsų pokerio laimėjimas karjeroje (139 ats.) fizruhas
Lažybų bendrovių suvenyrai (13 ats.) pirmas
Lažybų, pokerio, kazino, žaidimų sėkmės istorijos (5 ats.) mazas_Bwin
Skrill (buvę Moneybookers) (7 ats.) evaldasn