• Sleepwalker prieš 19 metų #23781

    -100+/ Zalgiris [email protected] topsport 10/10 106:75 +7.5
    Zalgiris - Siauliai [email protected] topsport 10/10 106:75 +7.5
    Zalgiris yra zalgiris. net zaisdami atsipalaidave zaidejai sugebe sumesti labia daug tasku. ypac galingai Zalgiris zaidzia namie. Panevezys buvo sutriuskintas 55 taskais. Aisku siauliai gaus maziau taciau skirtumas vistiek turetu siekti 30 tasku. Apie rezultatyvuma ner ka ir kalbeti, 120 ir 106 taskai atitinkamai. Beje, Siauliu gynyba tikrai ne stipri, priekine linija isvis nieko verta. Pries pat atkrintamasias kovas Zalgiris sutriuskino Siaulius daugiau nei 30 tasku ir pelne atrodo 120 tasku. manau niekas nepasikeis.

    Chelsea - Liverpool [email protected] 10/10 topsport -10
    Chelsea - Liverpool [email protected] 9/10 topsport -9
    -2.5+/ Chelsea - Liverpool [email protected] 5/10 omnibet -5
    Rezultato spejimas: 3-1/ Chelsea - Liverpool [email protected] 2/10 topsport -2
    Kaip ir pirmoje pusfinalio poroje, taip ir cia aiskus favoritas yra savas aiskus favoritas. Chelsea labai galingai zaidzia namuose ir beveik kiekvienos rungtynes ju stadione vertos buti pripazintos vienais is geriausiu per visus metus ar net ir dar daugiau. Liverpool savo uzduoti manau ivykde su kaupu pasiekdami pusfinali. Namie Chelsea jau yra nugaleje Bayern ir Barcelona, manau niekas ir siandien joos nesustabdys. Kad ir kaip butu yra zaidziamos pirmos rungtynes ir Chelsea reikia sukaupti persvara pries atsakomasias varzybas. Kad tai reikalinga parode Anglijos taures finalas kai Chelsea issigebejo fukso deka. Chelsea ne Milan ir zxinau kad nesumazins spaudimo net tada kai imus 1 ivarti. Atsizvelgiant i tai jog dvejos paskutines rungtynes namie Chelsea laimejo 4-2 ir 4-1 manau nera pagrindo galvoti kad bus under. O ypac su tokiu kofu tai...

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23750

    05.04.26 balansas: +24.41
    Bendras balansas: +44.02

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23733

    Imes daugiau tritaskiu: Damon Jones (MIA) - Vince Carter (NJ) [email protected] centrebet 5/10 4:1 +6.25
    Visu pirma truputi statistikos: Jones yra 5 pagal tritaskiu taikluma, 5 pagal daugiausia metancius tritaskius, 3 tarp daugiausia tritaskiu imetusiu zaidejus. Svarbiausia yra tai jog sis krepsininkas vidutiniskai imeta po daugiau nei 4 trataskius per rungtynes ir yra 1 lygoje, Carter imeta po 2 metymus ir uzima kazkur 25~30 vietas. Ziurejau Trali komentara apie tai jog Kidd ji uzdengs. Nesamone! Ji via sezona bando dengti zaidejai taciau jis vistiek sugeba paleisti 7 metymus per rungtynes. Visi zino jo snaiperiskus sugebejimus, tai isitikines kad ir pries pirmas rungtynes jo zaidima analizavo kaip sustabdyti Jones?€™a. Na o po to kai pirmuose rungtynese Jones imete 7 tritaskius, manau jis dar labiau pasitikes savo jegomis ir net nepataikes pirmu metymu bandys dar karta. Na o Carter 3 is 5 tritaskiu pavadinciau gan geru rodykliu. Siaip jo stichija yra prasiverzimai po krepsiu ir metymai is vidutinio nuotolio. Manau is Carterio sulaukti kokiu 2 tritaskiu, tuo tarpu is Jones?€™o bent vienu daugiau.

    -187.5+/ Miami - New Jersey [email protected] 7/10 nordicbet total 191 +6.3
    Per pirmas rungtynes imesta 214 tasku bet bukai vis dar uzsispyria duoda gan nedideli totala. As nuomone nekeiciu ir antra karta statau jog bus over. Pirmuose rungtynese jau treciajame kelinuke buvo aisku kad bus over. Jeigu siandien taip pat gerai suzais Wade ir jo komandos draugai (tuo paciu ir Shakas) tai jie tiksliai vel surinks daugiau nei 100 tasku. Reikia pazymeti kad namuose 100 tasku riba perzengiama labai daznai. Su New Jersey tai padare 3 is 4 rungynese. New Jersey gretuose is Carterio laukiu geresnio dvitaskiu metymu pataikymo procento. Per pirmas rungtynes jis pataike ju vos 5 is 16. Taip pat tie jo 27 taskai kaip tokios klases zaidejui tikrai nera daug. Kidd irgi pataike vos 7 is 17 metymu. Taigi manau jog pasiekti 190 totala tikrai nera labai sunku. Kaip parode pirmos rungtynes tam net nebutina stulbinancio pataikymo procento.

    DRP/ Seattle - Sacramento [email protected] 8/10 Topsport 21:24 +5.2
    Sacramento reguliariajame sezone atlikdavo po 24.5 rezultatyviu perdavimu per rungtynes kai tuo metu savo priesininkams leisdavo atiduoti tik po 21.5. Sonics per reguliaruji sezona atlikdavo tik po 18 perdavimu o oponentams leisdavo asstuoti vidutiniskai 21 karta. Na pirmuose rungtynes labai jau nesiseke M.Bibby. Jis niekaip negalejo pataikyti bet vis mete I krepsi tikedamasis jog jis "atsiris". Nuo to nukentejo rez. perdavimu skaicius - jis atliko ju vos 4. Tuo tarpu vidutiniskai jis atlikdavo 7 rez. perd. Taip pat vienas is tu kurie gali atlikti daug rezultatyviu perdavimu yra C. Mobley. Bet net ir ju atitinkamai 2 ir 4 rezultatyviu perdavimu uzteko kad Sacramento atiduotu vienu rez.perd. daugiau uz Seattle. Na ir beabejo nereikia pamirsti kad Sacramento visada garsejo kaip viena is geriausiu komandini zaidima propaguojanciu ekipu visame NBA. Teleka tiketis kad po blogu pirmu rungtyniu Bibby supras kad jo viena is pagrindiniu funkciju aiksteje yra asistuoti komandos draugams.
    _________________

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23670

    Lietuva: Vilnius - Suduva [email protected] 10/10 topsport 0:0 +5.4
    Nusizengiu savo principams nestatyti kofu mazesniu nei 1.60 nes Suduva siandien tikrai nepralos. Pries si sezona jie sustiprejo, tuo tarpu Vilnius yra cempionato naujokai. Jie iskart gavo pamoka nuo Ekrano taciau kazkokiu mistiniu budu sugebejo nugaleti FBK Kauna. Turbut del to tokie ir koeficientai.

    Austrija: Leoben - Reid [email protected] 6/10 topsport 1:3 +6.06
    Cempioanto lyderiai susitinka su vidutiniokais. Reid nelabai svarbu zaisti sveciuose ar namie. Jiems ant kulnu lipa 2 vietoje esanti ekipa todel Reid nores atsitrukti. Ir siaip man labai itartina tai jog uz Reid kofai visame pasaulyje krinta, o kaip kur isvis yra isimti is pasiulos

    Slovakija: PRP/ Zilina - Trnava [email protected] 7/10 topsport 0:0 -7
    Komandu lygis skyriasi. Zilina kovoja de primos vietos o Trnava velkasi lenteles apacioje. Siame sezone Zilina jau du kartus iveike savo varzovus.

    Cempionu lyga: AC Milan - PSV [email protected] 9/10 orakulas 2:0 +10.35
    PSV tikrai nera ta ekipa kuri megtu gintis. Siandien jiems tai teks daryti ir nemanau jog jie atsilaikys nepraleide ivarciu nuo Shevcenko. Reikia turetu omenyje kad tai pirmosios rungtynes ir Milan turi sukaupti pranasuma atsakomosioms rungtynems. Minimalus skirtums vargu ar patenkins komandos zaidejus, trenerius ir sirgalius. PSV aisku yra gera ekipa taciau pries tokius grnadus kaip Milan jie neturi shansu laimeti.

    Anglijos Premier League: -2.5+/ WBA - Blackburn [email protected] 9/10 omnibet 1:1+5.85
    -2+/ WBA - Blackburn [email protected] 4/10 1:1 -4
    Siaip is pradziu rinkausi WBA pergale bet veliau pasirinkau under. Paziurejau ju tarpusavio rungtyniu statistika: 5 rungtynes - visuose imusta maziau nei 2.5 ivarcio. Tai pat ispudinga Blackburn statistika zaidziant sveciuose: per 8 paskutinias rungtynes nei karto nebuvo imusta bent 2 ivarciu. Taip pat pagrindinio WBA puolejo Earnshaw sportine forma per paskutinias rungtynes buvo labai bloga.

    Anglijos 2 lyga: Leicester - Derby [email protected] 10/10 topsport 1:0 -10
    Leicester laimejo tik 1 is paskutiniu 14 rungtyniu. Jiems kaip ir Derby ekipai reikia tasku. Leicester - kad neiskristu, Derby - kad papultu I playoff. Leicester paskutiniu metu pamego zaisti lygiosiomis - 6 is pastaruju 10 rungtyniu pasibaige butent taip.Na jau visi zino kad Derby sveciuose zaidzia geriau nei namie. Jie yra viena is 3 ekipu kurios iskovojo 12 pergaliu sveciuose is 21.

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23637

    05.04.25 balansas: -21.67
    Bendras balansas: +19.61

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23553

    NBA
    Kas pelnys daugiau tasku/ S.Jackson (IND) - R.Davis (BOS) [email protected] 10/10 omnibet 20:6 +6
    Per pirmas rungtynes Jackson pelne 25 taskus ir buvo rezultatyviausias zaidejas. Jis tapo Indianos lyderio paskutiniu metu. Dalinai del J.O`Neal traumos na ir aisku del Artest suspendavimo.Davis savo ruoztu Boston ekipojeatlieka toli grazu ne pirmo plano vaidmeni. Sugryzus A.Walker jo tasku kraitis nukrito. Per pirmas serijos rungtynes gerai pasirode ir atsarginiai bei priekines linijos zaidejai: net 6 zaidejai pelne daugiau nei 10 tasku. Su tokiais komandos draugu rodykliais Davis bus labai sunku surinkti daugiau nei 20 tasku. Juolab kad komandoje zaidzia Pierce kuris beveik visada imasi inciatyvos svarbiais momentais. Na o Indianos gretuose O`Neal ir Jackson yra pagrindiniai komandos varikliai.

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23482

    Helsinborg - Elfsborg [email protected] topsport 9/10 3:0 +6.75
    Helsinborg kokas yra iskovoje abi pergales. Taip pat ji yra namu komanda. Helsinborg puolejas Graulund dabar geroje formoje (per 2 rungtynes imuse 2 ivarcius). Praeitame sezone tas pats Elfsborg gavo sveciuose 4-0 nuo Helsinborg. Siame sezone jie irgi pralaimejo pirmas rungtynes isvykoje 1-3. Pagal viska turetu buti Helsinborg pergale ir under 2.5

    Brann - Tromso [email protected] topsport 9/10 0:0 -9
    Mano manymu kai Brann zaidzia namie tai daugiausia atveju jis yra aiskus favoritas. Siandien sutriuskinimo nebus taciau Brann puolimas tikrai geresnis uz Tromso. Praeitame sezone jie imuse 46 ivarcius ir buvo tarp 3 geriausiai puolanciu ekipu. Taip pat tarpusavio statistikoje pranasumas irgi Brann pusej. Praeitame sezone jie nugalejo Tromso dukart minimaliu skirtumu 1:0 - namie ir sveciuose.

    -2.5+/ Koln - Unterhaching [email protected] orakulas 10/10 1:0 -10
    Kodel cia neturetu buti over? Koln labai galingai rungtyniauja namie 10-4-0 ir imusti 32 ivarciai. Unterhaching viena is blogiausiu komandu zaidzianciu sveciuose 2-2-10 ir 26 praleisti ivarciai. Manau siandien rungtynes gali klostitis pagal 2 scenarijus: arba Koln iskart prades triuskinti varzovus arba kazkokiu budu praleis viena ivarti ir tada jau jiems reikes musti minimum 2. Manau bet kuriuo atveju bus daugiau nei 2 ivarciai.

    -2.5+/ Penafiel - Braga [email protected] orakulas 9/10 1:0 +5.58
    Pirmos rungtynes baigesi 1-0 Penafiel naudai. Braga yra maziausiai ivarciu praleidzianti ekipa. Is paskutiniu 10 rungtyniu tik dukart pelnyta daugiau nei 2 ivarciai. Penafiel zaidzia namuose taigi mazai galimybiu kad jie bus sutriuskinti. Nematau galimybes Penafiel imusti bent 1 ivarti (geriausiu atveju 1). Bendrai turetu buti maziau nei 3 ivarciai.

    -2.5+/ Jablonec - Liberec [email protected] orakulas 9/10 1:2 -9
    Praeita savaite siu komandu rungtynes Taures varzybuose baigesi 4-1 Liberec naudai taciau siandien uz juos nezais Zappotocny - zaidejas kuris pelne 2 is 4 Liberec ivarciu. Jablonec irgi zais be keliu svarbiu atakuojanciu zaideju. Siu metu cempionate ju tarpusavio rungtynes pasibaige 1-1. Praejusiu metu pirmenybese du kartus uzfiksuoti rezultatai 0-0

    -2.5+/ Kalmar - Hacken [email protected] topsport 10/10 2:0 +8
    Topsportas turbut tiesiog neiprato duoti 2.5 ivarcio totalo tai ir suklydo duodami toki koeficienta. Kitos lietuviskos bendroves duoda 1.60. Abi komandos zaidzia naudodamos gynybinio plano strategija. Praejusiu metu cempionatejie praleido tik 18 ivarciu per 26 rungtynes ir tai buvo geriausias rezultatas lygoje. Hacken savo 2 lygoje irgi buvo 2 maziausiai ivarciu praleidusia komanda. Ir si sezona kolkas Kalmar nepraleido nei vieno ivarcio ir imuse vos viena. Manau kad shansu pasizymeti bus labai mazai ir kad under2.5 su tokiu koeficientu tiksliai yra Value Bet

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23469

    LKL ketvirtfinalis
    Alita - Rytas [email protected] topsport 10/10 -10
    -102+/ Rytas [email protected] 10/10 -10
    Na orakulas ir Omnibet duoda po 35 taskus pranasuma tai kol topsporta neuzblokavo pastaciau. Pirmos rungtynes baigesi 31 tasku skirtumu. Taciau reikia pazymeti jog nezaide 4 startinio penketo zaidejai. Atrodo siandien bent puse is ju turetu rungtyniauti (jei netiesa tai pataisykit). Kaip mateme pirmuose rungtynese net Ciukinas gali surinkti 25 taskus, taigi persasi isvados kad Alitai nemoka gintis. Totalas irgi duodamas per mazas: 102 taskai kai pirmuose rungtynese imete 119.

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23466

    05.04.24 balansas: -14.26
    Bendras balansas: +41.28

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23409

    Beisbolas, MLB
    Seattle - Cleveland [email protected] 9/10 topsport 9:1 +5.85
    Pralaimeje 3 is eiles varzybas Seattle namie zaidzia su Cleveland (kolkas 0-2 sioje serijoje). Seattle"o pitceriu siandien bus Moyer - patikimas metykas. Uz Cleveland - Elarton su 6.50 ERA. Seattle zino kad grybauja perdaug, siandien metas pradziuginti savo sirgalius.

    Florida Marlins - Cincinnati Reds [email protected] 6/10 orakulas 1:2 -6
    Serijoje kolkas 2-0 pirmauja Florida. Cincinnati atmusa vos 21% metymu, tuo tarpu Florida beveik 29%. Floridos picheriu siandien bus Moehler su 2.13 ERA. Uz Cincinnati - Clausen su 5.40 ERA Aisku po vieneriu rungtyniu negalima daryti isvadu bet reikia atsizvelgti i tai jog Cincinnati sveciuose laimejo vos karta is 7 o Florida yra savo diviziono lydere.

    Tampa Bay - Boston [email protected] 7/10 orakulas 3:11 +5.39
    Bostono metikas siandien yra Arroyo - vienas is geriausiu pitceriu. Tampa Bay pitceris Nomo tikrai niekuo nepasizymi. Boston kolkas rungtyniauja gan gerai. Be to nereikia pamirsti kad jie yra praeitu metu cempionai. Tampa Bay sugebejo laimeti 6-5 pralaiminedami 1-5. Arroyo vargu ar leis Tampa Bay pelnyti daugiau nei 4

    Toronto - Baltimore [email protected] 8/10 topsport 1:7 -8
    Halladay siandien yra Toronto pitceris. Siame sezone jam metant Toronto laimejo visas 3 varzybas. Zaidziant pries Baltimore jo rekordas 10-2 su 2.31 ERA. Baltimore pitceris Ponson leido varzovams pelnyti 13 tasku per 9 inningus. Na ir pagaliau - 4 Toronto pralaimejimai is eiles zaidziant namie. Vargu ar gali tai testis toliau

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23406

    Italijos krepsinio cempionatas
    Lauretana - Milano [email protected] 8/10 omnibet 78:89 -8
    TopSport siulo 6 tasku fora. Milano sia savaite patire apmaudu pralaimejima MDP ekipai. Visas rungtynes pirmave jie isleido pergale is ranku. Taciau laimeje siandien ir gerai susikloscius aplinkybem jie gali pakilti vel i antra vieta. Svarbiausia - Milano iskovojo pergale namie 37 tasku skirtumu. Na tokio sutriuskinimo siandien nebus taciau bent pergale siandien turi buti iskovota. Lauritana is paskutiniu 9 varzybu laimejo vos 2.

    Viola Reggio Calabria - Pompea Napoli [email protected] 8/10 orakulas 78:89 -8
    Keistas yra faktas kad butent Napoli yra duodama fora siuose rungtynese. Tuo metu kai Pompea siekia uzimti kuo geresne vieta turnirineje lenteleje pries atkrintamasias varzybas, Viola sunkiai bepakils nors viena vieta auksciau uz siuo metu uzimancia 16. Aisku Viola kovoja del islikimo bet cia ne muge kad jiems siandien pergale butu atiduota. Allen ir Penberthy su komandos draugais tikrai nedaug blogesni uz Scavolini kurie viola praeitame ture nugalejo 28 tasku skirtumu.

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23405

    Ispanijos cempionatas
    Bilbao - Sevilla [email protected] 6/10 topsport 1:3 -6
    Sevilla is 6 paskutiniu rungtyniu sveciuose pralaimejo 4, tuo tarpu Betis ir toliau namuose zaidzia labai gerai: 10-4-2. Siai dienai Sevilla gretuose negali zaisti 4 gynejai: Ruiz, Navarro, Alfaro ir Ocio. Sios rungtynes svarbios abiem komandoms taciau Bilbo padetis blogesne nei Sevilla. Butent del to ir namu sineu manau Bilbao turetu laimeti.

    Italijos Seria A
    -2.5+/ Lazio - Juventus [email protected] 6/10 omnibet 0:1 -6
    Nematau priezasciu del kuriu galetu buti under. Juventus stengsis laimeti nes atsilikti nuo Milano 3 ir 2 taskais butu per didele prabanga. Juventus turi Ibrahimoviciu kuris musa bent jau kas antrose varzybuose. Lazio irgi pasizymi tuo kad musa daug bet ir praleidzia nemazai. Prisimines paskutines rungtynes sveciuose kur su Fiorentina suzaista 3-3 tikiu kad cia irgi bus bent 3 ivarciai.

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23367

    Ispanijos krepsinio cempionatas
    -80+/ Lech Rio [email protected] 9/10 topsport 77:71 +6.75
    -169.5+/ Ricon Manresa - Leche Rio [email protected] 9/10 orakulas 77:71 +6.75
    Ricoh Manresa - Leche Rio [email protected] 9/10 omnibet 77:71 -4.5 paskutinemis sekundemis
    Svarbiausia naujiena - Leche Rio gretuose nezais sios komandos lyderis Charlie Bell. Kas seka sios komandos rezultatus tas supranta kad be jo Leche Rio gresia sutriuskinimas. Jo vidurkis 28 taskai. Jis visada imasi inciatyvos sunkiais momentais. Dabar Leche Rio reikes zaisti komandini zaidima. Tiesiog nemanau jog jie taip greitai sugebes pakeisti taktika. Tuo tarpu Ricoh namie rungtyniauja galingai. Bilbao Basket sutriuskinta 23 taskais ir galu gale iskovota pirma pergale sveciuose. Taigi siu rungtyniu under (omnibetas siulo 164) ir kazkodel topsport 1.65 su 1.50???) ir lengva namu seimininku pergale labai tiketina.

  • Sleepwalker prieš 19 metų #23360

    Moteru Eurolyga
    Letuvos Telekomas - Pecs [email protected] 10/10 orakulas 68:60 +7.5
    Telekomas gerai pasirode pusfinalio rungtynese. "Gerai" nes pries Samara yra beveik neimanoma laimeti. Kaip parode pusfinalis Telekomo gynyba yra labai gera. Siose rungtynese buvo sustabdyta Stepanova, manau siandien bus sustabdyta rezultatyviausia Pecs zaideja pusfinalyje Vilipic. Trecia vieta turi buti iskovota Telekomo.

  • Sleepwalker prieš 19 metų #22895

    05.04.22 balansas: +32.79
    Bendras balansas: +55.54

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti